Over mij

Interesses

Ik heet zoals je al uit de naam van de site op kan maken, Lotte! Lotte Snepvangers is mijn volledige naam, en ik ben 16 jaar. Ik woon al mijn hele leven in het dorpje Lepelstraat (ligt naast Bergen op Zoom) en ik woon daar samen met mijn ouders, mijn oudere zus, twee lieve paardjes Mila & Sjors en de allerliefste hond Pebbles!

Ik interesseer me buiten school in mijn vrije tijd vooral in creatieve dingen. Schrijven, nail art en visagie. Als ik daar niet mee bezig ben dan is het wel muziek, social media, shoppen, lezen, paardrijden, bij mijn lieve vriendje Willem zijn of bij vriendinnen! Buiten schrijven of lezen helpt paardrijden mij enorm om even lekker te ontspannen en je verstand op nul te zetten. Mijn paard Mila is echt belangrijk voor me!

School

Zoals hier boven staat ben ik nog maar 16 en zit ik op het voortgezetonderwijs. Ik zit in het vierde jaar van het VMBO-T op het Roncalli. Mijn school is in Bergen op Zoom en het is een zelfstandige school. Dat houdt in dat ik alles zelf moet plannen. Mijn huiswerk, toetsen, SO'S, taken en alles wat je voor een vak moet doen. Het heeft soms zijn voordelen dat je bijvoorbeeld voor kan lopen op een ander maar een nadeel is dat je dus ook achter kunt lopen. Gelukkig gaat het me vrij goed af en gaat het zelfstandig zijn me gedeeltelijk goed af. Ik noem het gedeeltelijk omdat ik ook prima kan samen werken met andere en me dat ook goed af gaat.

Dit jaar doe ik examen voor het VMBO-T en is dit jaar dus ook gelijk mijn laatste jaar. Hierna ben ik van plan om een kappers opleiding te volgen op een school in Goes. In die opleiding zou ik graag ook nog cursussen voor visagie en nail art willen volgen om echt mijn droom waar te kunnen maken!

Mijn blog

Ik ben nog niet zolang geleden met mijn blog begonnen, en kan mezelf dus nog niet echt presenteren als een ervaren blogger die weet hoe dit wereldje in elkaar zit. Ik ben ermee begonnen omdat ik het gewoon leuk vind, gewoon als hobby. Ik ben dit begonnen als uitlaat klep voor mezelf. Om mijn gedachtes aan andere te kunnen laten zien, en hoe ik alles in mijn ogen zie. Hiernaast laat ik ook mijn interesses zien. Bijvoorbeeld DIY en herkennings vragen.