Glamorous

 

YESSS! ME NIEUWE SCHOENEN ZIJN  BINNEN!

Oke oke, ze waren eigenlijk al 3 dagen geleden binnen, maar ik laat het nu pas weten! Aaaaah wat zijn ze mooi! Al weet ik dat daar de meningen over verdeeld zijn, ik weet dat er namelijk een grote groep van de bevolking dit soort schoenen vreselijk vind. Maar ik dus niet! Ik ben er echt enorm blij mee, ik keek er echt naar uit wanneer ze binnen kwamen! EN HIER ZIJN ZE DAN! Pff, ik zit dit na drie dagen nog steeds vol enthousiasme te schrijven, ik ben namelijk nog steeds net zo blij als toen ik ze binnen kreeg. De schoenen zijn van het merk ‘Glamorous’ en dus niet van ‘uggs’. Wat wel heel veel mensen denken. Al is deze schoen precies nagemaakt! Het zelfde bont, zelfde vorm, zelfde stoffen gebruikt en jammer genoeg ook dezelfde prijs L. Alleen zoals je ziet heeft dit merk de schoen ‘opgepimpt’ met studs en met een goude gloed erover heen! Dat was ook de reden voor mij waarom ik ze heb gekocht, ik zeg eerlijk (ook al ben ik fan van uggs) dat ik de uggs wel een beetje saai vind. En toen kwam ik deze tegen op girlscene. Dus ik was verliefd haha! Buiten deze heeft ‘Glamorous’ nog een aantal van dit soort ‘uggs’ gemaakt, degene die ik heb zijn ook in een aantal andere kleuren te zien en ik zal hier wat foto’s plaatsen:

Ik weet niet meer of deze nog steeds te koop zijn, ik kan ze niet meer vinden op internet!

Dit waren ze! Wat vinden jullie van de nieuwste versie van 'uggs'?

Sites waar je ze kan kopen:
www.restylefashion.nl
www.jaimymode.nl

Reactie plaatsen

Reacties

XL Lotte
6 jaar geleden

Sophie: Voor zover ik weet en gevonden heb kan je ze halen op de twee sites onderaan het bericht. Ik weet niet of ze daar bijstaan.

sophie
6 jaar geleden

even een vraagje, waar kan je die bruine/groene met die stenen en andere dingetjes erop halen? Op de 2e foto van de site?

XL Lotte
7 jaar geleden

Aafje: Als je, je eigen maat besteld vallen ze niet groot uit, maar je moet er wel rekening mee houden dat als je ze een tijdje aanhebt dat de vacht aan de binnekant platter gaat zitten en dan heb je wel wat meer ruimte.

Joni: Ik heb ze zelf op www.jaimymode.nl gekocht maar daar hebben ze alleen maar maat 39 en 40. Voor andere maten kan je ze bestellen op www.restylefashion.nl maar daar betaal je er wel 25 euro meer voor!

xx

Joni
7 jaar geleden

op welke site heb jij ze besteld, ze zijn super leuk!
kusjes

aafje
7 jaar geleden

ik vind ze super vallen ze groot of klein uit gr aafje