Random

Soms heb ik echt het idee alsof ik tegen de muur staat te praten. Ook overigens met dit blog, lezen mensen dit verhaal überhaupt wel? Maar het is gewoon een heerlijke uit laat klep. Niet iemand die direct in je gezicht zijn mening over je verhaal geeft, of je een indruk geeft dat ze niet geïnteresseerd zijn, want naar mijn gevoel zit ik lekker tegen mezelf te lullen. Heerlijk!!
Zoals jullie misschien wel weten (geen idee hoe je het zou moeten weten) , zit ik nu drie maanden op de kappersopleiding! Ik heb zojuist mijn VMBO diploma gehaald, en kon ik door naar de kappersopleiding! Eindelijk doen wat ik leuk vind, en geen stomme vakken volgen die ik na een oog wink toch alweer vergeten ben. Buiten rekenen en Nederlands heb ik alleen maar vakken wat met de opleiding te maken heeft! Ik vind het echt heerlijk om bezig te zijn met de dingen die ik leuk vind.
Voor de mensen die net zoals ik zowat de toekomst al hadden opgegeven die op de middelbare school zitten…  ER IS HOOP! HOOP IN DAT SCHOOL LEUK KAN ZIJN! Ik wist ook niet dat het mogelijk was, maar ik vind het leuk om naar school te gaan. Heerlijk om de avond voor de volgende schooldag met föhn, kammen, scharen en hoofd weer in me koffertje te stoppen om de volgende dag te kunnen gebruiken!

En mijn enthousiastme werpt zijn vruchten af! Ik heb afgelopen weekend voor het eerst een vriendinnetje mogen knippen. Ik was enorm zenuwachtig en gestresd omdat ik bang was dat het fout zou gaan, maaaaaarr het ging goed! En zelf was ze ook tevreden. En stiekem was ik zelf ook wel trots.

Jammer genoeg vergeten om een voor en na foto te maken, maar dat zal ik de volgende keer onthouden!

KERST !!!! WHY COULDN’T IT BE CRHISTMASS EVERYDAAAAAAY! Ogh , agh, ugh, egh wat hou ik toch van de kerst. Ik vind het echt heerlijk! Ik kijk er altijd al 365 dagen van te voren naar uit, en dan is het bijna zover! Onze kerst boom staat ook al een aantal dagen, de kerstmutsen hangen door het huis, en er liggen zelfs al een aantal kadotjes onder de boom! Ook al eentje van mij voor aan me zus! En ik zag dat er ook al een paar voor mij onder lagen, pfffff, daar word ik zo enorm nieuwsgierig van. Jammer genoeg zijn alle kadotjes gewoon vierkant, dus ik kan voelen en grijpen aan het kadotje wat ik wil maar ik zal het toch nooit raden. Ik ben ook van plan dit jaar weer mooie kerst foto’s te maken met mijn lieve hond. Ze is echt al heel oud, ze loopt zelfs mank, en ik ben er steeds banger voor dat dit de laatste kerst voor haar is. Dus ik wil het er echt van nemen!! Kerst mutsje op der hoofd, een arm om der heen, en CHEEESEE. Natuurlijk krijgen jullie dit resultaat te zien.

 

Ik vond dit alweer een verhaal in de goede richting, en ik hoop er meer voor mensen die dit lezen?!?!?! Te posten. Of gewoon voor mezelf als uit laat klep. Om dit bericht af te sluiten, nog een lachertje voor jullie. Ik kon me in ieder geval een tijd goed amuseren hahaha.

Meiden, ik spreek jullie snel weer!

XOXO Lotte.