Vergelijkbare parfums

Pffffffff, wat hou ik van parfum. I love parfum. Je t’aime parfum. Jullie vast ook! Dus leek het me wel leuk om een artikel te schrijven over parfums waar goede alternatieve voor zijn. Ik heb heel vaak dat ik iets heb gekocht en daar krijg ik dan een example van een geur bij, dan vind ik hem enorm lekker ruiken, dan wil ik hem graag hebben, ga ik naar de winkel, en dan vind ik hem dus te duur. Ik ben best wel bereid om voor een parfum wat meer te betalen als ik hem echt lekker vind, maar mijn limiet is eigenlijk niet hoger dan 30/35 euro! Gelukkig zijn de parfums die ik lekker vind ook niet duurder dan dat J maar voor de mensen die dat best wel duur vinden heb ik een paar goede alternatieven gevonden!

Zoals ik al zei ben ik dol op parfums, en wil ik er best wel wat meer voor betalen, maar het is natuurlijk ook fijn als ze budget proof zijn. Pasgeleden gingen mijn zus en moeder naar de action en hadden ze een geurtje voor mij meegenomen. Ik vond hem echt lekker, lekker fris! Totaal niet zoet en toch vond ik hem  lekker ruiken. Maar hij kwam me bekend voor, ik had namelijk nog zo’n geurtje staan die ook zo rook. En ja hoor, ik ging dus de geuren vergelijken, en bijna twee druppels water!  Ik was benieuwd of de action meer van dat soort geurtjes had die op andere geuren leken , en ja hoor! Ik heb naast die ene geur die ik heb gekregen er nog een gevonden, en ik ga jullie de vergelijkingen laten zien.

 

Hier is dan nummer een! Het parfum waar ik over had verteld die ik van mijn moeder en zus heb gekregen. Foto rechts heb ik trouwens van internet gehaald, ik heb hem zelf wel thuis staan, maar hij is op, en het flesje ziet er eerlijk gezegd een beetje vies uit omdat ik hem zo vaak gebruikt heb :$ dus vandaar haha. Foto links is de parfum van de action ‘APL van Indigo’ en foto rechts de vergelijking daarmee ‘Be delicious van DKNY’. Alleen al aan de flesjes kan je een vergelijking zien. Het parfum van Indigo heeft als naam APL, (wat ik uitspreek als Apple), en het parfum van DKNY heeft het uiterlijk van een appel. De geur zelf is echt een frisse geur, ik vind hem ook best sportief. Zoals het uiterlijk van de flesjes al aangeeft, ruik je er ook appel doorheen, ik vind hem echt heerlijk. Het leuke eraan vind ik ook dat de kleur van het ‘parfum water’ bij allebei groen is. Ik vind dat ook wel iets sportiefs en fris uitstralen. Natuurlijk zijn er ook verschillen te vinden. Het parfum van DKNY is veel sterker van geur, en die van Indigo vervaagd iets sneller waardoor je hem iets verder op de dag nog een keertje moet opspuiten! Maar de geuren zelf ruiken echt precies hetzelfde. De geur van DKNY kost 35 euro, bij sommige winkels trouwens 30! En het geurtje van Indigo kost slechts maar 1 euro en 59 cent!!

 

Ook bij deze foto heb ik de rechter foto van internet! Hier moet ik er wel bij zeggen dat ik dat geurtje thuis ook niet heb staan. Ik hoor jullie denken, hoe weet je dan dat de geuren hetzelfde zijn?! Ik heb pasgeleden een keer een example van de Douglas gehad van dit geurtje. En ik vond hem zóóóóóóó lekker! Heerlijk zoet, mmmm. En ik denk dat het inmiddels algemeen bekend is dat ik van zoete geuren houd J Ook hier is een vergelijking te vinden aan het uiterlijk. De ontwerpers hebben bij de verpakking allebei de kleuren wit en rood gebruikt! De geur is van Carcharel en heet Amor Amor en is te koop voor 35 euro. Het is niet zo heel duur, is gewoon een gemiddelde prijs, dus is te doen! Maar het leek me toch leuk om een goed alternatief te laten zien. En het is eigenlijk een beetje the same story als de geur hierboven. De geur die ik met Cacharel vergelijk is Lovely rose van Indigo (foto links). Alle geuren die ik trouwens met een andere geur ga vergelijken zijn van Indigo, dus ik denk dat dat merk er echt op gefocust heeft om andere geuren ‘na te maken’. En het is ze heel goed gelukt! Zijn gewoon bijna identiek, en zoals ik al zei, the same story als hierboven, je moet hem wel meerdere keren per dag opspuiten!

Oke ik zei in de inleiding hierboven dat ik dus in totaal maar twee goede vergelijkingen had. Ik had nog een geurtje bij de action gekocht waar een vergelijking aan vast zit! Maar hier ben ik af gegaan op de mening van me zus, vandaar dat ik hem er eigenlijk niet bij wou zetten. De foto van de geur van de action staat hier boven, waar mijn zus dit parfum mee vergeleek is een parfum van Victor en Rolf , er staat geen foto bij omdat mijn zus niet wist welk parfum van Victor en Rolf. Als iemand dit geurtje heeft en weet met welk parfum van Victor en Rolf dit te vergelijken is , laat het achter bij de comments :)

Reactie plaatsen

Reacties

Flower
6 jaar geleden

Flowerbomb ;-)

Astrid
6 jaar geleden

Flowerbomb van Victor en Rolf!